Muslimanski resničnostni šov

Foto: Žurnal24 Zmagovalec resničnostnega šova Mohamed Asiraf Ridzuan. (Foto: EPA)
Verski resničnostni šov je v Maleziji postal najbolj gledan program, kar ga je kdaj oddajala plačljiva televizija Astro Islamic. Razmišljajo že o širitvi v druge države.
Oglej si celoten članek

Za nagrado iPhone in Meka
Zmagovalec resničnostnega šova Mohamed Asiraf Ridzuan je za nagrado dobil službo voditelja molitve v prestižni mošeji v Kuala Lumpurju, all inclusive romanje v Meko, pa tudi bolj posvetne dobrine: avto, iPhone, prenosni računalnik in pet tisoč evrov gotovine.

Morali so klati
Deset udeležencev je moralo v prvi majski epizodi izvesti islamske obrede pokopa dveh trupel, ki ju več tednov nihče ni prevzel v mrtvašnici.

V naslednjih tednih so morali svetovati neporočenim ženskam, ki so zanosile, in najstnikom, ki so jih islamske oblasti prijele zaradi suma, da so spolno občevali, ter parom, ki so razmišljali o ločitvi.

V eni od epizod pa so morali po poročanju Jakarta Posta skladno z islamskimi pravili zaklati piščance in koze. V finalni oddaji pa sta finalista odgovarjala na teološka vprašanja in recitirala verze iz Korana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.