Na eBayu naročila stekelce, dobila pa ...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženska iz Velike Britanije je preko spletna naročila zaščitno stekelce za mobilni telefon, na domači naslov pa dobila sumljivo pošiljko.
Oglej si celoten članek

Mama dveh otrok iz mesteca Plymouth je bila šokirana, ko je odprla paket, ki ga je prejela na svoj dom. Za štiri dolarje je preko eBaya naročila zaščitno stekelce; slednjega je sicer prejela, poleg pa še paketek heroina.

Na paketku je pisalo "H1". Pomena tega ni uspela razbrati, zato je odprla in naletela na beli prah.

Foto: Shutterstock heroin prah droga

eBay Prek eBaya kupil prenosni računalnik, dobil njegovo fotografijo

Takoj je poklicala policijo. "Grozno je, da kaj takšnega najdeš v hiši, kjer sta tvoja dva otroka. Oba sta lepo vzgojena, ne odpirata pošte, če ni naslovljena na njuno ime. Ne vem pa, kaj bi se zgodilo, če bi vendarle pošiljko odprla," je po pisanju britanskih medijev razmišljala mama.

O primeru je policija obvestila tudi eBay, ki je takoj ponudil sodelovanje v preiskavi; tudi sami so odprli interno preiskavo, med drugim preiskujejo tudi prodajalca, s strani katerega je sumljivi paketek prispel.

Svet Na eBayu prodajala otroka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.