Svet
8411 ogledov

Na eBayu naročila stekelce, dobila pa ...

Paket Shutterstock
Ženska iz Velike Britanije je preko spletna naročila zaščitno stekelce za mobilni telefon, na domači naslov pa dobila sumljivo pošiljko.

Mama dveh otrok iz mesteca Plymouth je bila šokirana, ko je odprla paket, ki ga je prejela na svoj dom. Za štiri dolarje je preko eBaya naročila zaščitno stekelce; slednjega je sicer prejela, poleg pa še paketek heroina.

Na paketku je pisalo "H1". Pomena tega ni uspela razbrati, zato je odprla in naletela na beli prah.

heroin prah droga | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Apple eBay Svet Prek eBaya kupil prenosni računalnik, dobil njegovo fotografijo

Takoj je poklicala policijo. "Grozno je, da kaj takšnega najdeš v hiši, kjer sta tvoja dva otroka. Oba sta lepo vzgojena, ne odpirata pošte, če ni naslovljena na njuno ime. Ne vem pa, kaj bi se zgodilo, če bi vendarle pošiljko odprla," je po pisanju britanskih medijev razmišljala mama.

O primeru je policija obvestila tudi eBay, ki je takoj ponudil sodelovanje v preiskavi; tudi sami so odprli interno preiskavo, med drugim preiskujejo tudi prodajalca, s strani katerega je sumljivi paketek prispel.

S policije so še sporočili, da se je mladenka želela po vsej verjetnosti dokopat Svet Na eBayu prodajala otroka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.