Na Hrvaškem hude težave zaradi vremena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dalmacija odrezana od notranjosti.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. 

Veter je na širšem območju Reke podiral drevesa in povzročil škodo na avtomobilih in strehah hiš. Na Trsatu je drevo padlo preko ceste in poškodovalo osebno vozilo, na območju kompleksa Benčić v mestu pa je zaradi neurja del ograje z gradbišča odneslo na parkiran avtomobil, poročanje lokalnih portalov povzema hrvaška tiskovna agencija Hina.

Zaradi vetrovnih in snežnih razmer so pristojni organi od 14.30 naprej za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države, je sporočil hrvaški avtoklub HAK. Na drugih cestah zaradi vzdrževalnih del prihaja do zastojev.

Za tovornjake s priklopniki in vlačilce s polpriklopniki trenutno ni proste cestne poti iz notranjosti države proti Reki ali Istri in obratno. Samo za osebna vozila je odprta avtocesta Reka-Zagreb med razcepom Kikovica in Delnice, odsek reške obvoznice med priključkoma Škurinje in Orehovica, Jadranska magistrala med Novim Vinodolskim in Senjem ter Paški most in most na Krk.

Vreme Srednjeročna napoved. Zime in snega še ni konec!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:36 26. Februar 2023.

    Se spomnim marca 2020,ko je ponorelo vreme z snegom ,do Velebita je bil groza in strah,potem do Splita pa čist …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.