Na Hrvaškem: Petletna deklica zvečer pri zdravniku, zjutraj doma umrla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z deklico so v torek zvečer iskali pomoč v dežurni ambulanti, zjutraj je umrla doma.
Oglej si celoten članek

Okoli 6. ure zjutraj je bila hrvaška policija obveščena, da je ekipa Nujne medicinske pomoči nudila zdravstveno pomoč otroku. Kljub naporom zdravniške ekipe je otrok umrl, truplo pa prepeljano v puljsko bolnišnico na obdukcijo. Policija je sporočila, da še preiskujejo vse okoliščine dogodka. 

Portal Index.hr navaja, da je bila deklica v torek zvečer pregledana v dežurni pediatrični ambulanti v Splošni bolnišnici Pula. Po pregledu so jo odpustili domov, kjer je zjutraj umrla. Na truplu niso našli znakov nasilja. Obdukcijo naj bi opravili jutri. 

Glas Istre piše, da je nujna medicinska pomoč zjutraj prejela klic, da štiriinpolletna deklica ne diha. Ko so prispeli na kraj dogodka, je oče deklico oživljal po navodilih dežurne dispečerke. Po prihodu je oživljanje prevzela zdravniška ekipa, a na žalost niso bili uspešni. Na kraj dogodka je nato prišla policija. 

Glas Istre še poroča, da je deklica češka državljanka, ki je skupaj s starši bila nastanjena v centru mesta Medulin. 

dezurni@styria-media.si
 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.