Melania okrasila Belo hišo, tviter skoraj klecnil: "Kot Božič pri Addamsovih"

Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše Foto: epa Praznična okrasitev Bele hiše
Melania Trump je predstavila novoletno okrasitev Bele hiše.
Oglej si celoten članek

Bela hiša je razkrila letošnjo praznično okrasitev, a je zaradi prevladujoče krvavo rdeče barve naletela na številne negativne kritike. "To je kot Božič pri Družini Addams (ang. Addams Family)", je eden od zapisov na Twitterju. "Videti je kot Nočna mora pred Božičem," je zapisal drugi. 

Melania Trump, ki je kot prva dama ZDA zadolžena za praznično okrasitev Bele hiše, je preko Twitterja Američanom posredovala videoposnetek, v katerem se sprehaja med okrasitvijo, ki nosi slogan Ameriški zakladi.

V znamenju patriotizma

Belo hišo tako krasi božično drevo, ki so ga posekale družine padlih ameriških vojakov, številna druga božična drevesa, kamini s podobami ameriških mest, kot so New York, St. Louis, Chicago in San Francisco, do 5,5 metra visoke hiške iz medenjakov ter umetno sadje v posodah.

Po božičnih drevesih visijo stekleni okraski Bele hiše in slogani kampanje prve dame za dobrobit otrok Bodi najboljši. Večjih dreves je skupaj 29, še več deset je manjših, okraskov pa najmanj 14.000. Osrednje šest metrov visoko božično drevo, ki ga je pretekli teden pripeljala konjska vprega, je v Modri sobi Bele hiše.

"Naše teme častijo srce in dušo ameriškega ljudstva. Hvala številnim prostovoljcem in osebju, ki je garalo za okrasitev hodnikov ljudske hiše in za božično veselje. V imenu družine želim vsem zelo vesel božič in
srečno novo leto,"
pravi prva dama ZDA.

Božične lepote Bele hiše v režiji prve dame naj bi si čez praznike do konca decembra v živo ogledalo 30.000 obiskovalcev. Za to priložnost je na voljo tudi orkester marincev, ki oglede pospremi s praznično glasbo v živo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • vec
    12:19 28. November 2018.

    vsi ki kritizirate prilepite sem SVOJE dekoracije za veseli december da vidimo kako imate sami urejeno ! Aja pa seveda …

  • 18:05 27. November 2018.

    Grdo kot vrag

  • mph
    17:07 27. November 2018.

    Ha ha ha ... običajno jo vedno podpiram, ima okus, ... ampak tokrat pa je res grozljivo. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.