Na mobilnih telefonih posnetki obglavljenj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Bolgariji naj bi prijeli džihadiste s Kosova.
Oglej si celoten članek

Vodja obmejne policijske postaje v Ćustendilu Vasil Milotov je potrdil, da so prijeli pet tujcev, starih od 20 do 25 let. Prijeli so jih sinoči v boglarski vasi Kamenička Skakavica v bližini mejnega prehoda Đuječevo na meji z Makedonijo.

Kot pišejo tamkajšnji mediji, naj bi bili prijeti mladeniči islamski skrajneži, ki naj bi imeli na svojih mobilnih telefonih posnetke obglavljenj in nekaj posnetkov, ki naj bi širili propagando islamske države.

Policija uradnih podatkov ne daje, primer je sicer prevzela bolgarska državna agencija za nacionalno varnost, ki bo jutri Albance privedla na zaslišanje pred preiskovalnega sodnika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:41 30. Avgust 2015.

    Najprej se naući še pravilnih pregovorjev v jeziku , ki ga ponarejaš ! Nema odmora , dok traje obnova , …

  • 10:16 29. Avgust 2015.

    Tudi mene to zanima, glede na to da si lastnik židovskega porekla lasti tako POPTV kot Akanal. https://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_Enterprises<br /><br />Slovenci …

  • mph
    09:59 29. Avgust 2015.

    Točno, ampak tej naši civilizaciji ni jasno, da s pošastmi ne moreš s človeškimi zakoni. Potrebni so posebni zakoni za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.