Svet
24 ogledov

Na mobilnih telefonih posnetki obglavljenj

Zajeti novinar Profimedias
V Bolgariji naj bi prijeli džihadiste s Kosova.

Vodja obmejne policijske postaje v Ćustendilu Vasil Milotov je potrdil, da so prijeli pet tujcev, starih od 20 do 25 let. Prijeli so jih sinoči v boglarski vasi Kamenička Skakavica v bližini mejnega prehoda Đuječevo na meji z Makedonijo.

Kot pišejo tamkajšnji mediji, naj bi bili prijeti mladeniči islamski skrajneži, ki naj bi imeli na svojih mobilnih telefonih posnetke obglavljenj in nekaj posnetkov, ki naj bi širili propagando islamske države.

Policija uradnih podatkov ne daje, primer je sicer prevzela bolgarska državna agencija za nacionalno varnost, ki bo jutri Albance privedla na zaslišanje pred preiskovalnega sodnika. 

Komentarjev 7
  • Žurnalček 18:41 30.avgust 2015.

    Najprej se naući še pravilnih pregovorjev v jeziku , ki ga ponarejaš ! Nema odmora , dok traje obnova , je pravilno -ćefurćek !

  • Marine Nicolson 10:16 29.avgust 2015.

    Tudi mene to zanima, glede na to da si lastnik židovskega porekla lasti tako POPTV kot Akanal. https://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_EnterprisesSlovenci na Facebooku želijo, da se upoštevajo zakoni meja RS: Slovenija Zavaruj Meje

  • mph 09:59 29.avgust 2015.

    Točno, ampak tej naši civilizaciji ni jasno, da s pošastmi ne moreš s človeškimi zakoni. Potrebni so posebni zakoni za take. Seveda mora bit 100%, da ni končal v rokah oblasti nedolžen ali, da je podtaknjeno, potem pa s poljubnimi ...prikaži več metodami izvedet čimveč, potem pa javna obglavitev. Zob za zob se je včasih reklo. Pa zravnat s tlemi to njihovo IS, ... ampak to so samo fantazije, ker ta zmešana zahodna civilizacija bo na koncu samo sebe pokopala. Neke vrste naravna selekcija, žalostno samo, da na tej poti umirajo povsem nedolžni.