Na pogreb za poln želodec

Foto: Žurnal24 "Grim Eater" (Zlobni jedec) so možaka poimenovali novozelandski mediji. Gre za p
Novozelandsko pogrebniško podjetje je svojce umrlih in svoje podružnice opozorilo, da se na pogrebih pojavlja moški, ki se žalnih dogodkov udeležuje zgolj iz kulinaričnih razlogov.
Oglej si celoten članek

Neznani možak se je na teden udeležil tudi štirih pogrebov, dokler ga pogrebniki niso imeli dovolj, piše Daily Telegraph. Direktor podjetja Harbour City Funeral Home v Wellingtonu Danny Langstraat je zato naročil, naj ga fotografirajo, sliko pa je nato poslal svojim podružnicam, obvestili pa so tudi svojce umrlih.

"S seboj je imel tudi nahrbtnik s plastičnimi posodami, ki jih je polnil, medtem ko ljudje niso gledali," je povedal Langstraat. Po njegovih besedah je možakar star okoli 40 let, lepo oblečen in ni videti kot nekdo, ki bi živel na ulici.

Vendar pa se je nehal pojavljati, ko ga je nekdo iz osebja ostro oštel, da s pogrebov ne more nositi hrane s seboj domov. Po besedah predsednika novozelandske pogrebne zveze Tonyja Garinga pa je pogreb pravzaprav javen dogodek, če je bil objavljen v časopisu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.