Svet
17 ogledov

Na pogreb za poln želodec

"Grim Eater" (Zlobni jedec) so možaka poimenovali novozelandski mediji. Gre za p Žurnal24 main
Novozelandsko pogrebniško podjetje je svojce umrlih in svoje podružnice opozorilo, da se na pogrebih pojavlja moški, ki se žalnih dogodkov udeležuje zgolj iz kulinaričnih razlogov.

Neznani možak se je na teden udeležil tudi štirih pogrebov, dokler ga pogrebniki niso imeli dovolj, piše Daily Telegraph. Direktor podjetja Harbour City Funeral Home v Wellingtonu Danny Langstraat je zato naročil, naj ga fotografirajo, sliko pa je nato poslal svojim podružnicam, obvestili pa so tudi svojce umrlih.

"S seboj je imel tudi nahrbtnik s plastičnimi posodami, ki jih je polnil, medtem ko ljudje niso gledali," je povedal Langstraat. Po njegovih besedah je možakar star okoli 40 let, lepo oblečen in ni videti kot nekdo, ki bi živel na ulici.

Vendar pa se je nehal pojavljati, ko ga je nekdo iz osebja ostro oštel, da s pogrebov ne more nositi hrane s seboj domov. Po besedah predsednika novozelandske pogrebne zveze Tonyja Garinga pa je pogreb pravzaprav javen dogodek, če je bil objavljen v časopisu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.