Na pogrebu Oliverja Dragojevića na tisoče ljudi, tudi Gibonni, Rađa, Bešlagič, …

Foto: Pixsell Pogreb Oliverja Dragojevića
Oglej si celoten članek

Na pokopališču svetega Roka na Korčuli se je zbrala množica domačinov in prijateljev, ki bi se rada še zadnjič poslovila od legendarnega hrvaškega glasbenika.

Pogreb se je v Veli Luki začel ob 18:00.

Ko so iz mrliške vežice pripeljali krsto z njegovimi posmrtnimi ostanki, je pesem najprej zapela klapa, ki je krsto pričakala tudi včeraj ob prihodu katamarana iz Splita.

Nato je Stjepan Hauser iz dua 2Cellos na violončelo zaigral Oliverjevo pesem "Moj Galebe".

xxx

Pred Dragojevićevo hišo v Veli Luki ljudje že ves dan prižigajo sveče in pišejo sporočila. Tudi vrsta za vpis v žalno knjigo je bila ves dan dolga.

Ganljivo Navijači so so od Dragojevića poslovili kot še od nikogar

Hrvaškega velikana so načrtovali pokopati v družinskem in krogu najbližjih prijateljev v družinski grob družine Dragojević na pokopališču svetega Roka, a se je v tem pristaniškem mestu na Korčuli zbrala velikanska množica ljudi.

Po narkozi prepeval Tu bodo pokopali Oliverja Dragojevića



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:25 2. Avgust 2018.

    Baje da je Skalinado v resnici napisal Đorđe Balašević!

  • 18:22 1. Avgust 2018.

    Naj počiva v miru. Ni bil kaj prida, ampak živeti je pa znal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.