Na poti v Slovenijo ukradel dva avta

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24)
38-letni moški iz hrvaške občine Dežanovac na svoji poti do Slovenije ni izbiral sredstev. Ukradel je dva avtomobila, enega, ki ga je poškodoval, je celo zažgal.
Oglej si celoten članek

Najprej je 38-letnik iz odprte garaže 59-letnika iz Narte ukradel opel astro, ki je bila odklenjena, v njej pa so bili tudi ključi. Z avtomobilom se je odpeljal do mesta Štefanije; na poti ga je zaneslo v jarek, pri čemer je vozilo močno poškodoval.

Kljub temu je vožnjo nadaljeval do Gornjega Draganca, kjer je ukradeni avto zažgal. V plamenih je izgorel dobršen del notranjosti avtomobila.

Moški je pot nadaljeval peš proti Čazmi, kjer je z dvorišča ukradel mazdo 626 57-letnega lastnika. Tudi ta je imel avtomobil odklenjen in ključe v njem.

Moškega so istega dne pridržali mejni policisti na Bregani, saj je z ukradeno mazdo nameraval prečkati mejo do Slovenije.

Zakaj se je moškemu tako mudilo do Slovenije, da je ukradel dva avtomobila, ni znano, ravno tako ne, ali je nameraval v Slovenijo. Policija je vozili vrnila lastnikoma, proti tatu pa vložila kazensko prijavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.