Svet
10 ogledov

Na poti v Slovenijo ukradel dva avta

Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
38-letni moški iz hrvaške občine Dežanovac na svoji poti do Slovenije ni izbiral sredstev. Ukradel je dva avtomobila, enega, ki ga je poškodoval, je celo zažgal.

Najprej je 38-letnik iz odprte garaže 59-letnika iz Narte ukradel opel astro, ki je bila odklenjena, v njej pa so bili tudi ključi. Z avtomobilom se je odpeljal do mesta Štefanije; na poti ga je zaneslo v jarek, pri čemer je vozilo močno poškodoval.

Kljub temu je vožnjo nadaljeval do Gornjega Draganca, kjer je ukradeni avto zažgal. V plamenih je izgorel dobršen del notranjosti avtomobila.

Moški je pot nadaljeval peš proti Čazmi, kjer je z dvorišča ukradel mazdo 626 57-letnega lastnika. Tudi ta je imel avtomobil odklenjen in ključe v njem.

Moškega so istega dne pridržali mejni policisti na Bregani, saj je z ukradeno mazdo nameraval prečkati mejo do Slovenije.

Zakaj se je moškemu tako mudilo do Slovenije, da je ukradel dva avtomobila, ni znano, ravno tako ne, ali je nameraval v Slovenijo. Policija je vozili vrnila lastnikoma, proti tatu pa vložila kazensko prijavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.