Na reliju šest mrtvih: Za avtom zapeljal med gledalce

Foto: EPA
Foto: EPA
Med žrtvami so tudi nosečnica in osemletni deček, najmanj šest ljudi je težje poškodovanih. Španska policija opozarja, da bi se lahko število mrtvih povzpelo.
Oglej si celoten članek

Dirkalni avto je na reliju La Coruña v pokrajini Carral na severozahodnu Španije zapeljal med gledalce – umrlo je šest ljudi, ranjenih je 16. 

 

Foto: EPA reli španija

Policija vzrok za nesrečo še preiskuje, na prizorišču so še vedno reševalci in policisti, ki nudijo pomoč družinam umrlih in poškodovanih. 

Med žrtvami sta tudi nosečnica in osemletni deček, šest oseb je huje poškodovanih. 

Med gledalci in progo ni bilo ograje

Očividci so povedali, da je avto zletel s proge v trenutku, ko je s polno hitrostjo pripeljal izza ovinka. Med gledalci in progo pa ni bilo ograje. 

Po poročanju Daily Maily je avtomobil Peugeot 206 vozil Segio Tabeayo Sande, sovoznik pa je bil Luis Miguel Prego. Tekmo je nadzorovalo več kot sto sodnikov.

Foto: EPA reli španija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • Nekam čudna organizacija je tole če so gledalci med mrtvimi. Varnost bi morala vendar ja biti vedno na prvem mestu

  • 16:12 6. September 2015.

    Eeee vi na žurnalu ko bi vas vsaj srečala pamet! Moti vas ker ni bilo ograje, a to da ste …

  • 16:10 6. September 2015.

    Reli je vsaj zanimiv in težak šport in povrh vsega dosti bolj možat kot pa nogomet in gledanje unih toplih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.