Na stranišču v letalu našli 700 tisoč evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na letalu indijske družbe Jet Airways so med čiščenjem na stranišču našli 24 zlatih palic, ki so vredne več kot 700 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Čistilci, ki so čistili letalo družbe Jet Airways, so na stranišču naleteli na osupljivo najdbo – v njem se je skrivalo 24 zlatih palic, katerih vrednost ocenjujejo na približno 730 tisoč evrov. Direktor letališča je pojasnil, da so bile palice, ki posamezno tehtajo en kilogram, pospravljene v dveh vrečah. "Ne vemo, čigave so, niti jih nihče ni pogrešal. Za zdaj niso še nikogar aretirali."

Pred dvema mesecema so o zlatih palicah na letalu poročali iz Francije. Z letala, ki je bilo namenjeno iz Pariza v Zürich, so izginile palice v vrednosti 1,6 milijona evrov, pri kraji pa naj bi nepridipravom pomagali zaposleni na letališču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.