Nabolj osovražena ameriška mama

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mama iz Orlanda, zoper katero je potekalo sojenje, da je ubila 2-letno hčerko, da bi lahko nadaljevala z razuzdanim slogom življenja, je po šestih letih prekinila molk in delila svojo zgodbo, ki jo objavlja tudi BBC.
Oglej si celoten članek

"Pomirila sem se s seboj, imam miren sen," je izjavila danes 30-letna Casey Anthony, ki je pri tem dodala, da ji pač ni mar, kaj si o njej mislijo drugi ljudje. Obsojena je bila laganja pod prisego, medtem ko so jo oblasti zaradi domnevnega uboja prenehale preganjati. V kolikor bi ji dokazali to kaznivo dejanje, bi bila lahko po zakonih, ki veljajo na Floridi, obsojena na smrtno kazen.

"Kaznovana sem bila še pred podano odločitvijo sodišča. Ljudje so me obsodili sami." Označili so jo kot najbolj osovraženo ameriško mamo, potem ko je policijska preiskava nakazovala, da se je v času hčerkinega izginotja zabavala, hodila v klube in se tetovirala.

Primer izginotja 2-letnice je še vedno nepojasnjen, prejšnji teden je sodnik v primeru za BBC povedal, da je najverjetneje mama "slučajno" ubila svojo 2-letno hčerkico, ker je uporabila preveč kloroforma, da bi jo na ta način umirila.

Med sojenjem je trdila, da se je deklica utopila v bazenu, kar je potrjeval tudi dekličin oče. Šest let po zaključenem sojenju je povedala, da še vedno ne ve natančno, kaj se je zgodilo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:53 9. Marec 2017.

    V Sloveniji spada uboj "motečega" otroka pod ustavno pravico. No, "zarodka", ampak mi, ki vemo nekaj biologije, vemo tudi, v …

  • 13:47 8. Marec 2017.

    Srečen dan žena.

  • 09:13 8. Marec 2017.

    Ubit hudiča!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.