Svet
143 ogledov

Nabolj osovražena ameriška mama

Mama iz Orlanda Youtube
Mama iz Orlanda, zoper katero je potekalo sojenje, da je ubila 2-letno hčerko, da bi lahko nadaljevala z razuzdanim slogom življenja, je po šestih letih prekinila molk in delila svojo zgodbo, ki jo objavlja tudi BBC.

"Pomirila sem se s seboj, imam miren sen," je izjavila danes 30-letna Casey Anthony, ki je pri tem dodala, da ji pač ni mar, kaj si o njej mislijo drugi ljudje. Obsojena je bila laganja pod prisego, medtem ko so jo oblasti zaradi domnevnega uboja prenehale preganjati. V kolikor bi ji dokazali to kaznivo dejanje, bi bila lahko po zakonih, ki veljajo na Floridi, obsojena na smrtno kazen.

"Kaznovana sem bila še pred podano odločitvijo sodišča. Ljudje so me obsodili sami." Označili so jo kot najbolj osovraženo ameriško mamo, potem ko je policijska preiskava nakazovala, da se je v času hčerkinega izginotja zabavala, hodila v klube in se tetovirala.

Primer izginotja 2-letnice je še vedno nepojasnjen, prejšnji teden je sodnik v primeru za BBC povedal, da je najverjetneje mama "slučajno" ubila svojo 2-letno hčerkico, ker je uporabila preveč kloroforma, da bi jo na ta način umirila.

Med sojenjem je trdila, da se je deklica utopila v bazenu, kar je potrjeval tudi dekličin oče. Šest let po zaključenem sojenju je povedala, da še vedno ne ve natančno, kaj se je zgodilo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Pepe007 09:53 09.marec 2017.

    V Sloveniji spada uboj "motečega" otroka pod ustavno pravico. No, "zarodka", ampak mi, ki vemo nekaj biologije, vemo tudi, v kaj se razvija "zarodek". In ravno v zvezi s to ustavno pravico ste te dni poročali, zakaj je neka ...prikaži več oseba dobila bodečo nežo. V Sloveniji bi ta američanka po enakih merilih morala dobiti vrtnico.

  • NeAnonimni 13:47 08.marec 2017.

    Srečen dan žena.

  • Alen Jazbec 09:13 08.marec 2017.

    Ubit hudiča!!!