Nad nosečnico: "Ona je moja žena, tepem jo lahko po mili volji!"

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Grozljivo: nosečo ženo tepel, jo brcal v trebuh, jo klofutal in udarjal po obrazu.
Oglej si celoten članek

V Italiji so aretirali 40-letnega maroškega državljana, ki je na surov način fizično obračunal s svojo nosečo ženo. Zakonca bivata v Toanu, to pa ni bilo prvič, da se je fizično lotil žene, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Noseča 32-letnica je na pomoč poklicala svojo, ki je nemudoma prišla k hčerki domov. Kot je kasneje pojasnila policistom, je mož nosečnico surovo pretepal, jo brcal v trebuh, klofutal in udarjal po obrazu. 40-letnika so aretirali zaradi nasilja v družini in povzročitve hudih poškodb.

"Z njo delam, kar hočem!"

32-letna gospodinja, ki je v osmem mesecu nosečnosti, je na pomoč poklicala svojo mamo tako, da ji je na WhatsApp poslala svojo fotografijo z očitnimi znaki nasilja po obrazu. Ženska je odhitela domov k hčerki, a je naletela na agresiven odziv zeta: "Ona je moja žena, tepem jo lahko po mili volji, ne vtikaj se v najin odnos. Z njo lahko delam, kar hočem!"

Kmalu zatem so prispeli karabinjerji in moškega vklenili, istočasno je na kraj prispelo reševalno vozilo, da bi pomagalo žrtvi, ki so jo hitro odpeljali v bolnišnico Sassuolo. Tam so ocenili, da bo z njo vse v redu, posledice na nerojenem otroku pa niso še jasne.

Glede na rekonstrukcijo karabinjerjev iz Toana, to ni bil osamljen primer: ženska naj bi bila izpostavljena nenehnemu nadlegovanju in nasilju s strani moža, in to pred očmi dveh majhnih otrok.

Številne aretacije Kamere razkrile grozljivo ravnanje z bolniki: s pestmi po obrazu, za lase ...

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.