Svet
26451 ogledov

Nad nosečnico: "Ona je moja žena, tepem jo lahko po mili volji!"

Karabinjerji Profimedia - fotografija je simbolična
Grozljivo: nosečo ženo tepel, jo brcal v trebuh, jo klofutal in udarjal po obrazu.

V Italiji so aretirali 40-letnega maroškega državljana, ki je na surov način fizično obračunal s svojo nosečo ženo. Zakonca bivata v Toanu, to pa ni bilo prvič, da se je fizično lotil žene, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Noseča 32-letnica je na pomoč poklicala svojo, ki je nemudoma prišla k hčerki domov. Kot je kasneje pojasnila policistom, je mož nosečnico surovo pretepal, jo brcal v trebuh, klofutal in udarjal po obrazu. 40-letnika so aretirali zaradi nasilja v družini in povzročitve hudih poškodb.

"Z njo delam, kar hočem!"

32-letna gospodinja, ki je v osmem mesecu nosečnosti, je na pomoč poklicala svojo mamo tako, da ji je na WhatsApp poslala svojo fotografijo z očitnimi znaki nasilja po obrazu. Ženska je odhitela domov k hčerki, a je naletela na agresiven odziv zeta: "Ona je moja žena, tepem jo lahko po mili volji, ne vtikaj se v najin odnos. Z njo lahko delam, kar hočem!"

Kmalu zatem so prispeli karabinjerji in moškega vklenili, istočasno je na kraj prispelo reševalno vozilo, da bi pomagalo žrtvi, ki so jo hitro odpeljali v bolnišnico Sassuolo. Tam so ocenili, da bo z njo vse v redu, posledice na nerojenem otroku pa niso še jasne.

Glede na rekonstrukcijo karabinjerjev iz Toana, to ni bil osamljen primer: ženska naj bi bila izpostavljena nenehnemu nadlegovanju in nasilju s strani moža, in to pred očmi dveh majhnih otrok.

Karabinjeri Številne aretacije Svet Kamere razkrile grozljivo ravnanje z bolniki: s pestmi po obrazu, za lase ...