Najdba mrtvega novorojenčka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so vest potrdili.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem odmeva vest o najdbi mrtvega novorojenčka v vasi Hlevnica, poročajo tamkajšnji portali. Za novinarje portala 24sata.hr so policisti vest potrdili. Hlevnica se nahaja neposredno ob meji s Slovenijo, deset kilometrov severozahodno od Krapine.

Trupelce so našli včeraj okrog poldneva, prepeljali so ga na obdukcijo, kriminalistična preiskava še poteka. Več uradnih informacij glede tega za zdaj ni znano. Kot je neuradno izvedel Index.hr so truplo novorojenčka našli na odprtem.

Novinarji omenjenega portala so vprašanja, kaj se dogaja, zastavili tudi domačinom, a nihče nič ne ve. Zaposleni v tamkajšnji restavraciji so jim povedali le, da je v kraju vse polno policistov, a da jim nihče nič ne pove, kaj se dogaja. 

Več sledi ... 

Kot je znano, podobna vest je novembra odjeknila tudi pri nas. Pred dobrimi tremi tedni smo spraševali Policijo, kako napreduje preiskava in dobili odgovor, da ne tako, kot bi si želeli. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:56 30. Januar 2023.

    Pizda Zurnal kaj res morete imeti pol objav iz Hrvaške???? Dajte no, kaj samo do nosa vam nese ali kaj???? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.