Slovenija
17627 ogledov

Truplo dojenčka na smetišču. Kaj je novega v preiskavi?

Dojenček roka Profimedia
Preverili smo, kako poteka preiskava najdbe trupla dojenčka, ki so ga sredi novembra našli na sortirnici odpadkov pri Grosupljem.

Ali so policisti uspeli identificirati truplo oz. najti tistega, ki je truplo, najdeno na deponiji v Špaja dolina 19. novembra lani, odložil v smetnjake, ostaja uganka, a zdi se, da preiskava ne poteka tako, kot bi si želeli, saj je Policija po mesecu in pol po najdbi trupelca še vedno zavita v molk. "Kriminalistična preiskava še vedno poteka, kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin dogodka, podrobnosti pa zaradi interesa preiskave ne moremo pojasnjevati," so nam skopo odgovorili iz Policijske uprave Ljubljana, ki je javnost obvestila o prvih podrobnostih najdbe trupla sredi novembra. 

Dojenček Slovenija Novo v primeru trupla dojenčka na smetišču: šlo je za fantka Dojenček roka Tragedija v SLO Slovenija Truplo dojenčka in nov poziv Policije Dojenček V Grosupljem Slovenija Pri nas! Tragedija brez primere: truplo dojenčka našli na smetišču
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.