Najdražja zasebna nastanitev na Hrvaškem

Foto: Orgon
Foto: Orgon
Do plaže je pet metrov, nastanitev ima šest spalnic, v hiši je sedem kopalnic.
Oglej si celoten članek

Vila v Dubrovniku Eden je brez dvoma ena najbolj luksuznih namestitev na Hrvaškem, kamor se vsako leto odpravljajo tudi številni Slovenci. Počitnice v tej vili bi si sicer lahko privoščili le redki.

Gre za vilo, ki je na Airbnb-ju od hrvaških namestitev najdražja, cena nočitve v sezoni znaša vrtoglavih dobrih osem tisoč evrov. Glede na to, da je lastnik postavil pogoj minimalnega najema vile sedem dni, mora imeti najemnik kar precej globok žep.

Kot piše Dubrovački vestnik, je od vile do plaže le pet metrov, šest spalnic nudi prostor za najmanj 12 gostov, v hiši je sedem kopalnic. Notranjost vile se razprostira na 700 kvadratnih metrih, na razpolago je še sedem tisoč kvadratov zelene in lično urejene zunanjosti z bazenom.

Vila ima lastno vinsko klet, fitnes in wellness prostor, knjižnico.

Več fotografij luksuzne vile najdete na strani Orgon, ki nudi najbolj luksuzne vile na Hrvaškem.

Počitnice Vreme: Razširjena napoved za poletje na Hrvaškem

Hrvaška Odlična novica za vse, ki dopustujete na Krku, Rabu ali Pagu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:54 2. Junij 2019.

    Opa ! Od vile do plaže je dobrih 50m s 15 m višinske razlike ! Pol je pa pr meni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.