Najstnica z nožem nad prijateljico. To je razlog.

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
V soboto zvečer sta se v Miljah v Tržaški pokrajini močno sprli prijateljici ...
Oglej si celoten članek

Prepir med najstnicama se je končal z vbodom, ki po čudežu ni povzročil hujših poškodb, poroča Italijanska tiskovna agencija Ansa.

Kot so sporočili karabinjerji, sta bili mladenki zelo dobri prijateljici. Nihče ni bil priča sporu, je pa poškodovano 14-letno dekle takoj po napadu opazil vodja bližnje picerije La mamola, ki ji je pomagal in poklical na pomoč.

15-letna napadalka je pobegnila, a so jo policisti kmalu izsledili in odvedli na zaslišanje, kjer se je za dejanje sodeč po poročanju medijev že pokesala. 

SP Imamo podatke: tako klavrn je obisk Planice v prvem tednu prvenstva Slovenija Ljubljanski trener naj bi zlorabljal mladoletnice

Poškodovano mladenko so z reševalnim vozilom odpeljali v tržaško otroško bolnišnico Burlo Garofolo, kjer so zdravniki odkrili rano med ramo in prsnimi mišicami. Sprva so mislili, da je šlo za hujšo poškodbo, govorilo se je o dveh vbodnih ranah. Pozneje se je izkazalo, da je šlo za en sam vbod in je stanje manj resno.

Prijatlejici sta sobotno popoldne preživeli skupaj, okoli 19. ure pa je prišlo do prepira, ki ga je sprožilo rivalstvo za pozornost fanta.

 

Kronika - zanimivosti na naših spletnih straneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.