Svet
1996 ogledov

Najstnica z nožem nad prijateljico. To je razlog.

Karabinijeri Profimedia - fotografija je simbolična
V soboto zvečer sta se v Miljah v Tržaški pokrajini močno sprli prijateljici ...

Prepir med najstnicama se je končal z vbodom, ki po čudežu ni povzročil hujših poškodb, poroča Italijanska tiskovna agencija Ansa.

Kot so sporočili karabinjerji, sta bili mladenki zelo dobri prijateljici. Nihče ni bil priča sporu, je pa poškodovano 14-letno dekle takoj po napadu opazil vodja bližnje picerije La mamola, ki ji je pomagal in poklical na pomoč.

15-letna napadalka je pobegnila, a so jo policisti kmalu izsledili in odvedli na zaslišanje, kjer se je za dejanje sodeč po poročanju medijev že pokesala. 

Planica 2023 SP Šport Imamo podatke: tako klavrn je obisk Planice v prvem tednu prvenstva trener jahanja Slovenija Ljubljanski trener naj bi zlorabljal mladoletnice

Poškodovano mladenko so z reševalnim vozilom odpeljali v tržaško otroško bolnišnico Burlo Garofolo, kjer so zdravniki odkrili rano med ramo in prsnimi mišicami. Sprva so mislili, da je šlo za hujšo poškodbo, govorilo se je o dveh vbodnih ranah. Pozneje se je izkazalo, da je šlo za en sam vbod in je stanje manj resno.

Prijatlejici sta sobotno popoldne preživeli skupaj, okoli 19. ure pa je prišlo do prepira, ki ga je sprožilo rivalstvo za pozornost fanta.

 

Kronika - zanimivosti na naših spletnih straneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.