Na dan zaslužili do šest milijonov evrov. Aretirana tudi 92-letnica.

Foto: Nizozemska policija
Foto: Nizozemska policija
Ustavili so največjo pralnico drog v zgodovini države.
Oglej si celoten članek

Dnevnik poroča, da je nizozemska policija v vasi na severu države razbila kriminalno združbo, ki je pridobila do 200 kilogramov kokaina na dan. "Ustavili smo največjo pralnico drog v zgodovini države. Glede na število zaposlenih, velikost laboratorija in količino opreme so dnevno pridobili med 150 in 200 kilogramov kokaina na dan v tržni vrednosti do šest milijonov evrov," naj bi po uspešni raciji dejal direktor policije André van Rijn.

Droge naj bi na Nizozemsko pretihotapili v oblačilih, ki so jih v Južni Ameriki prepojili s kokainom v tekoči obliki, nato pa so ga v laboratoriju, ki so ga predelali iz nekdanje konjušnice, spravili iz oblačil in v trdnejšo obliko. Nizozemski policisti so prijeli 17 osumljencev, večina je bila Kolumbijcev, trije Nizozemci in en Turek. Med aretiranimi naj bi bila tudi 63-letni lastnik konjušnice ter njegova 92-letna mati, ki sta živela v stavbi blizu laboratorija.

dezurni@zurnal24.si

Kokainska ruleta Slovenska zakonca hodila na svingerske zabave s kokainom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:11 13. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 21:06 12. Avgust 2020.

    Zdaj pa vse po hitrem postopku

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.