Največji evropski posiljevalec

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Sojenje 46-letnemu Nemcu, ki je v 22 letih posilil in spolno nadlegoval najmanj tisoč žensk. Odkrili so ga s pomočjo DNK-analize.
Oglej si celoten članek

 

Za najhujšega evropskega posiljevalca vseh časov se po nemških zakonih pričakuje zaporna kazen okrog petnajst let.

Moški je žrtve zvabil v svoje stanovanje pod pretvezo, da ima zlomljeno roko. Ženske je prosil, da bi mu pomagale premakniti kos pohištva. Ko so vstopile v stanovanje, se je izkazalo, da je bil zlom roke namišljen in začel je z gnusnimi zlorabami. Poleg tega se je pojavljal pri vratih številnih žensk in jih prosil, če lahko uporabi njihovo stranišče, ženske pa je posiljeval tudi na počitnicah, ki jih je sicer preživljal z lastno ženo in dvema otrokoma.

Na zaslišanjih je priznal posilstva 20 žensk v Nemčiji, na Nizozemskem in v Luksemburgu, sodišču pa priznal, da je na tak ali drugačen način spolno zlorabljal še vsaj tisoč žensk. "Sovražim inteligentne ženske. Čutim, da jih je treba ponižati,“ je povedal preiskovalnemu sodniku. Nemec slabo piše in bere, sodni izvedenci pa menijo, da je ravno to vzrok njegovi deviantnosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.