Svet
27 ogledov

Največji evropski posiljevalec

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Sojenje 46-letnemu Nemcu, ki je v 22 letih posilil in spolno nadlegoval najmanj tisoč žensk. Odkrili so ga s pomočjo DNK-analize.

 

Za najhujšega evropskega posiljevalca vseh časov se po nemških zakonih pričakuje zaporna kazen okrog petnajst let.

Moški je žrtve zvabil v svoje stanovanje pod pretvezo, da ima zlomljeno roko. Ženske je prosil, da bi mu pomagale premakniti kos pohištva. Ko so vstopile v stanovanje, se je izkazalo, da je bil zlom roke namišljen in začel je z gnusnimi zlorabami. Poleg tega se je pojavljal pri vratih številnih žensk in jih prosil, če lahko uporabi njihovo stranišče, ženske pa je posiljeval tudi na počitnicah, ki jih je sicer preživljal z lastno ženo in dvema otrokoma.

Na zaslišanjih je priznal posilstva 20 žensk v Nemčiji, na Nizozemskem in v Luksemburgu, sodišču pa priznal, da je na tak ali drugačen način spolno zlorabljal še vsaj tisoč žensk. "Sovražim inteligentne ženske. Čutim, da jih je treba ponižati,“ je povedal preiskovalnemu sodniku. Nemec slabo piše in bere, sodni izvedenci pa menijo, da je ravno to vzrok njegovi deviantnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.