Najvišji stekleni most morali že zapreti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Najvišji in najdaljši most s steklenim dnom, ki so ga odprli v kanjonu Džangžjadžje, so le štirinajst dni po odprtju morali zapreti.
Oglej si celoten članek

Most so za javnost odprli 20. avgusta letos, a so ga morali pred dvema dnevoma že zapreti. Razlog za takšno odločitev je preveliko število obiskovalcev.

 

 

 

 

 

 

Dnevno lahko most prečka le 8.000 ljudi. Število ljudi, ki so želeli izkusiti sprehod 430 metrov nad dnom kanjona, pa naj bi bilo do desetkrat večje, je poročal CNN.

V času od odprtja ni bilo nobenih težav  z mostom, prav tako ni prišlo do nesreč ali kakšnih drugih neljubih dogodkov. Upravljavci naj bi to obdobje izkoristili za izboljšave na področju nakupa vstopnic, izboljšanje uporabniške izkušnje in ureditev dodatnih parkirišč.

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.