Namerno povozil žensko, ker je muslimanka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Med shodom desničarjev v Molenbeeku je voznik Audija A1 najprej prebil policijski kordon, nato pa se zaletel v žensko, ki je prečkala ulico.
Oglej si celoten članek

Med shodom proti islamizaciji, ki so ga pripravili včeraj v bruseljski čertrti Molenbeek, je prišlo do incidenta, ki ga tamkajšnja policija še preiskuje, se pa dogodek kot požar širi na spletnih omrežjih, kjer se nad njim zgraža na tisoče ljudi.

Voznik belega Audija A1 se je prebil mimo policijske blokade in z vso hitrostjo zapeljal proti ženski, ki je nosila muslimanska oblačila. Sila udarca jo je odbila na vetrobransko steklo, nato je padla na cesto.

Ženska po nesreči ni izgubila zavesti, takoj so jo odpeljali v lokalno bolnišnico, kjer je njeno stanje stabilno, pišejo belgijski mediji. Motiv voznika uradno ni povsem jasen, policija primer še preiskuje.

Včerajšnji shod proti islamizaciji je bil formalno prepovedan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:38 10. April 2016.

    muslimanski voznik povozil z avtom muslimanko med protestom<br /><br />tako bi se moral glasiti naslov <br /><br />ker je za …

  • 23:26 3. April 2016.

    GNOJ

  • 23:03 3. April 2016.

    Hej Žurnal, kaj če bi nehali? Voznika sta bila muslimana. Poglejte malo tuje medije ali pa vsaj berite komentarje pod …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.