Svet
14 ogledov

Namerno povozil žensko, ker je muslimanka

Povozil žensko Youtube
Med shodom desničarjev v Molenbeeku je voznik Audija A1 najprej prebil policijski kordon, nato pa se zaletel v žensko, ki je prečkala ulico.

Med shodom proti islamizaciji, ki so ga pripravili včeraj v bruseljski čertrti Molenbeek, je prišlo do incidenta, ki ga tamkajšnja policija še preiskuje, se pa dogodek kot požar širi na spletnih omrežjih, kjer se nad njim zgraža na tisoče ljudi.

Voznik belega Audija A1 se je prebil mimo policijske blokade in z vso hitrostjo zapeljal proti ženski, ki je nosila muslimanska oblačila. Sila udarca jo je odbila na vetrobransko steklo, nato je padla na cesto.

Ženska po nesreči ni izgubila zavesti, takoj so jo odpeljali v lokalno bolnišnico, kjer je njeno stanje stabilno, pišejo belgijski mediji. Motiv voznika uradno ni povsem jasen, policija primer še preiskuje.

Včerajšnji shod proti islamizaciji je bil formalno prepovedan. 

Komentarjev 6
  • malonaokoli 08:38 10.april 2016.

    muslimanski voznik povozil z avtom muslimanko med protestomtako bi se moral glasiti naslov ker je za muslimane nedopustno da ženske protestirajo je vernik ukrepal po verskem zakonu.

  • dragec 23:26 03.april 2016.

    GNOJ

  • semseprijavilsamozato 23:03 03.april 2016.

    Hej Žurnal, kaj če bi nehali? Voznika sta bila muslimana. Poglejte malo tuje medije ali pa vsaj berite komentarje pod videom na youtube-u.V vozilu: Redouane D. in Mohamed B.