Naročila hlače, v žepu jo je čakalo presenečenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Preko spleta je naročila hlače. Zaradi najdbe v žepu se je morala spletna trgovina javno opravičiti.
Oglej si celoten članek

Medicinska sestra Christine Evans je preko spletne trgovine Nordstrom naročila hlače znamke Not Your Daughters Jeans. V žepu hlač, za katere je odštela sto evrov, je našla nošene spodnje hlačke tange.

Takoj je poklicala službo za pomoč kupcem omenjene spletne trgovine, a zaradi nezadovoljivega odgovora svojo izkušnjo delila še na Twitterju, kjer je izpostavila razočaranje zaradi slabe pomoči v dani situaciji.

Ko je svojo izkušnjo javno objavila, se ji je Nordstrom opravičil in jo prosil za podrobnosti naročila, da bi raziskal primer.

Spletno naročanje Pozor, nov zaplet pri spletnem naročanju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:16 12. Januar 2018.

    Tange so nekaj najbolj ogabnega, kar si je izmislila ženska moda zadnjih 30 let. Jasno, da se vidi, če so …

  • 18:34 12. Januar 2018.

    Kako pa vedla da so nosene? A se predhodnica ni zadost obrisala ali je le preventivno povohala?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.