Nasilje nad turisti, mladi Nemec poškodbam podlegel

Foto: Profimedia
Policija je potrdila, da turistu ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija je sinoči nekaj pred 23. uro prejela obvestilo o hudo poškodovani osebi na terasi restavracije v Valbandonu pri Puli.

Po prvih informacijah policije je storilec na Fažanski cesti z nožem poškodoval 23-letnega nemškega državljana, ki je s prijatelji pobegnil na teraso gostinskega objekta.

Poškodovanega mladega Nemca so odpeljali v bolnišnico, kjer je nekaj pred drugo uro zjutraj za posledicami hudih poškodb umrl.

Policisti so medtem nekaj po polnoči že ujeli storilca, ki so ga priprli. Preiskava še poteka, ostale podrobnosti v tem trenutku še niso znane.

Družinska tragedija Starejši brat napadel mlajšega, huje poškodovana njuna mati

V krvi koktejl drog Voznik takoj po nesreči poklical očeta in izrekel te besede

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:07 17. Julij 2019.

    Hrvaška vas pričakuje z odprtimi rokami , sam v eba je , ker je v eni roki nož !

  • 12:24 17. Julij 2019.

    Dobra reklama za Hrvate ! Še migranti se jih bodo izogibali .

  • 11:42 17. Julij 2019.

    Ga je sigurno zaštihal brat hrvat,drugače bi bilo napisano z imenom,priimkom in če bi ga slovenski državljan tudi z naslovom.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.