Našli truplo pogrešane Slovenke

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pogrešana je bila od srede, iskali so jo že enkrat prej.
Oglej si celoten članek

Na hrvaški gori Velež je gorska reševalna služba iz Mostarja zjutraj našla truplo 44-letne slovenske državljanke iz Celja, ki je bila pogrešana od srede, so sporočili prek Facebooka. Po poročanju sarajevskega spletnega portala Klix gre za isto osebo, ki so jo na tem območju reševali že februarja.

Po neuradnih podatkih so avto pokojnice na Veležu našli v petek, potem ko je njena mati mostarsko policijo obvestila, da sta bili zadnjič v stiku v sredo, ko naj bi ji hči sporočila, da je na tej gori.

Truplo so kmalu po začetku iskalne akcije našli okoli 8.30 v tunelu zapuščenega vojaškega objekta.

Kaj so mislili? Drama na Krku: Slovenska družina ujeta v orkanski burji, komaj so jih rešili

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:24 13. Avgust 2022.

    Sožalje svojcem.

  • 22:18 13. Avgust 2022.

    Pa mostar tudi. Enim je ocitno vse kar ni slovenija - hrvaska...

  • 18:17 13. Avgust 2022.

    Gora Velež je v Bosni in Hercegovini !!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.