Natakarici sta kupila avtomobil. To sta želela v zameno

Foto: Profimedia Avtomobilski ključi
Par je presenetil natakarico, ki je morala v službo in iz nje hoditi štiri ure ...
Oglej si celoten članek

Natakarica Anrianna Edwards je svoje dolgo pešačenje v službo za CNN opravičila s pojasnilom, da je morala plačevati račune in da je bila v to primorana.

Njenih sprehajalnih dni pa je končno konec, saj se je zasmilila paru, ki je prišel v restavracijo na zajtrk. Natakarica, ki je že varčevala za avtomobil, je dala tistega jutra ženski dodatno kepico sladoleda. Ob tem ni pričakovala, da bo dobila nekaj tako velikega v zameno.

Presenetila sta jo z Nissanom

Par iz Teksasa je po zajtrku zapustil restavracijo in se kmalu vrnil z avtomobilom Nissan Sentra iz leta 2011 ter natakarici izročil ključe.

Par ni želel ničesar v zameno, le obljubo, da bo natakarica dobroto delila naprej.

"Še vedno se mi zdi, kot da sanjam. Vsaki dve uri gledam skozi okno da preverim ali je avtomobil tam še. Ko bom srečala nekoga v stiski, bom naredila vse, kar lahko, da jim pomagam," je dejala Anrianna.

Popotnik World Ski Awards 2019: "To je najboljše slovensko smučišče"

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:41 2. December 2019.

    Ste pa hudičevo inovativni! ISTI ČLANEK OBJAVITE POD DVEMA RAZLIČNIMA NASLOVOMA!!! A ste vi normalni?

  • 12:33 1. December 2019.

    Stavim,da bi to naredil tudi Janković - vzel avto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.