Popotnik
1740 ogledov

World Ski Awards 2019: "To je najboljše slovensko smučišče"

Smučanje v tujini EPA
Pred smučarsko sezono, že sedmo leto zapored, organizacija World Ski Awards podeli nagrade najboljšim v smučarskem turizmu, sporočajo s Slovenske turistične organizcije (STO).

World Ski Awards je po navdebah STO mednarodno uveljavljen program prepoznavanja in nagrajevanja odličnosti v smučarskem turizmu, ki od leta 2013 povezuje stroko na področju smučarske industrije, organizatorje potovanj, agente, medije ter ostale zainteresirane javnosti.

Namen izbora in nagrad World Ski Awards, ki poteka preko spletnega glasovanja, je izoblikovati jasne standarde na področju smučarskega turizma ter nagraditi vodilne organizacije in ponudnike. Priznanja za leto 2019 so minuli konec tedna podelili na slovesni prireditvi v priznanem avstrijskem smučarskem središču Kitzbühel.

Zmagovalci so ...

Krvavec so razglasili kot najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora kot najboljši slovenski smučarski hotel, Skipass hotel iz Kranjske Gore kot najboljši butični smučarski hotel in Koča Planina v Bohinju kot najboljša smučarska koča.

Smučišče Krvavec je bilo četrtič zapored izbrano za najboljše slovensko smučišče, obenem pa se je znašel na seznamu 26 smučišč, ki so se potegovali za nagrado naj smučišča na svetu. STO

Ramada Resort, ki ga upravlja družba Hit Alpinea, je z osvojitvijo nagrade World Ski Award že sedmič postal najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gennaio 2010 #slovenia #slovensko #krvavec #ski #sci #snow #clouds #skiing #skislope #travel #travelslovenia

A post shared by Christian Bodanza (@christianbodanza) on

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • andrej084 09:36 29.november 2019.

    Hotel Ramada je podobna zgodba, majhne sobe, majhna kopalnica, zastarelo in drago, edina prednost je, da je na smučišču. Rad bi zvedel imena ocenjevalcev???

  • andrej084 09:35 29.november 2019.

    pokvarijo sedežnice iz leta 1980. Ko se hoče človek malo posončiti in iti na malo ali veliko potrebo, pa te dočaka stranišče brez pokrova, razmajani kotliček, smrad v WC-ju, papir je najbočlje, da ga prineseš sam. Ponudba hrane in pijače ...prikaži več pa je na ravni bifejev s hitro prehrano na Čopovi ulici v Ljubljani. Skratka žalost na celi črti, zaostali v času in prostoru. Sledi kranjska gora...

  • andrej084 09:32 29.november 2019.

    Dragi ocenjevalci smučišč, na smučišču Krvavec ni praktično nič novega. Da prideš do njega, moraš peljati mino kupov navoženega peska, parkirišče je neurejeno, če prideš tja z malo boljšim avtom te je strah, da ne boš polomil podvozja, ko poskušaš ...prikaži večš parkirati na kamenju on dovozni poti. Naslednji šok je žičnica, ki se ni posodobila že od mojih študenstskih let. Kabine so premajhne za 4 odrasle in morebitno prtljago. Pozitivna stran je, da so smučišča dokaj urejena, ves dober vtis pa zopet