Ne starejša, vsak dan sta mlajša!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Matthew in Michael iz Velike Britanija imate redko genetsko napako, zaradi katere se starata nazaj.
Oglej si celoten članek

Še pred šestimi leti sta Britanca živela normalno življenje. Michael je še šest let nazaj delal za britansko vlado, Matthew je denar služil v tovarni, bil poročen in skupaj z ženo vzgajal najstniško hčerko. Danes živita pri 60-letnih starših in se obnašata kot sedem-letna otroka. Hiša staršev je ponovno polna modelov vlakcev, delov družabne igrice Monopoli, na televiziji se kar naprej predvajajo risanke, poroča Yahoo!Shine.

Redka genetska motnja

Bolezenski znaki so se začeli kazati leta 2007, prvi pa so to opazili ravno starši. Na pogled sicer normalna 40-letnika se obnašata kot 7-letnika, saj se pretepata, igrata, zbujata sredi noči in kličeta starša.

Brata obolevata za redko genetsko napako, mediji pa ju primerjajo z likom iz filma „The Curious Case of Benjamin Button“ (Nenavaden primer Banjamina Buttona), kjer Brad Pitt z leti postaja vse mlajši. Bolezen je zmanjšala tako fizične sposobnosti obeh bratov kot tudi njuno čustveno in duševno stanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.