Svet
6 ogledov

Ne starejša, vsak dan sta mlajša!

Brata, ki se starata nazaj Youtube
Matthew in Michael iz Velike Britanija imate redko genetsko napako, zaradi katere se starata nazaj.

Še pred šestimi leti sta Britanca živela normalno življenje. Michael je še šest let nazaj delal za britansko vlado, Matthew je denar služil v tovarni, bil poročen in skupaj z ženo vzgajal najstniško hčerko. Danes živita pri 60-letnih starših in se obnašata kot sedem-letna otroka. Hiša staršev je ponovno polna modelov vlakcev, delov družabne igrice Monopoli, na televiziji se kar naprej predvajajo risanke, poroča Yahoo!Shine.

Redka genetska motnja

Bolezenski znaki so se začeli kazati leta 2007, prvi pa so to opazili ravno starši. Na pogled sicer normalna 40-letnika se obnašata kot 7-letnika, saj se pretepata, igrata, zbujata sredi noči in kličeta starša.

Brata obolevata za redko genetsko napako, mediji pa ju primerjajo z likom iz filma „The Curious Case of Benjamin Button“ (Nenavaden primer Banjamina Buttona), kjer Brad Pitt z leti postaja vse mlajši. Bolezen je zmanjšala tako fizične sposobnosti obeh bratov kot tudi njuno čustveno in duševno stanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.