Ne, vaš iphone z nadgradnjo ne bo vodoodporen

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen
Lažni oglas obljublja, da bo z nadgradnjo iphone postal vodoodporen. Tega ne poskušajte na svojem telefonu, če se mu še niste pripravljeni odreči.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil lažen oglas, v katerem obljubljajo, da z nadgradnjo na ios7 iphone postane vodoodporen. Ker je po videzu močno podoben uradnim oglasom Appla, je marsikateri uporabnik preizkusil obljubljeno. V trenutku, ko naj bi telefon prišel v stik z vodo, naj bi varna stikala poskrbela za prekinitev napetosti v telefonu, s čimer bi lahko preprečili poškodovanje telefona oziroma njegovih občutljivih vezij, poroča The Independent.

Na družabnih omrežjih so se zvrstili odzivi tistih, ki so šli na led in svoje drage igračke potopili v vodo. Eden izmed zapisov se je glasil: "Kdorkoli je trdil, da bo z nadgradnjo telefon vodoodporen, naj se j...!"

Oglas so zasledili tudi slovenski "čuvaji varnosti na spletu" in opozorili, da stestirano "ne drži, očitno pa so nekateri poskusili". "Skratka, preverite informacije še drugje, poiščite verodostojne vire informacij na spletu, ki jim lahko zaupate," pravijo nosilci projekta Varni na internetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:39 25. September 2013.

    ha, ha, dobro so se tole spomnl za iButle

  • STF
    14:10 25. September 2013.

    Ce si tako neumen, da temu vrjames, je popolnoma primerna kazen, da svoj iPhone vrzes v vodo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.