Neckermann se šali iz svojega stečaja

Foto: EPA
Foto: EPA
"Imate trenutno malo denarja? Vemo, kako se počutite." Tako je zapisano na spletni strani Neckermanna, ki se na svojevrsten način šali iz svojih finančnih težav.
Oglej si celoten članek

Neckermann, ki se ukvarja s kataloško prodajo, je šel konec julija v stečaj. Kljub temu so ohranili smisel za humor, vsaj sodeč po zapisih na svoji spletni strani, kjer med drugim piše: "Ste plačilno nesposobni? Pa kaj potem!", "Imate trenutno malo denarja? Vemo, kako se počutite." Ob tem poskušajo obdržati stranke s ponudbami zvestobe: "Mi smo še vedno tu za vas, zato vas prosimo, da ste nam še naprej zvesti."

Na njihove zapise so se odzvali uporabniki spletnih družabnih omrežij Facebook in Twitter: "kul", "pogumni", "presenetljivo". Odzivi so predvsem pozitivni, so povedali v Neckermannu, je poročal Bild. V podjetju sicer verjamejo, da se bodo iz finančnih težav rešili. "Zaposleni so se pripravljeni boriti za svoja delovna mesta," je po poročanju Bilda dejal stečajni upravitelj Michael Frege. Ob tem iščejo potencialne investitorje, ki bi želeli prevzeti zdrav del podjetja, da bi lahko nadaljevali z delom.

Poklicali smo tudi slovensko predstavništvo Neckermanna, da bi jih vprašali, ali imajo podobne težave, vendar se na naše klice niso odzvali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.