Neposrečena šala na račun mrtve kraljice

Foto: Epa
Foto: Epa
V Veliki Britaniji se vrstijo pokloni pokojni kraljici. Nekateri so manj posrečeni od drugih.
Oglej si celoten članek

Napisi, plakati, fotografije ... Na javnih zgradbah in drugih površinah je v teh dneh mogoče opaziti na tisoče podob, ki obeležujejo smrt Elizabete II.

Med obeležji so tudi napisi na javnih avtobusih. Po številnih mestih so na omenjenih prevoznih sredstvih vzniknili napisi z nazivom kraljice in letnicami njenega rojstva in smrti.

Popotnik Obiskovalcem se nariše nasmeh v trenutku, ko sedejo vanj

Enemu od prevoznikov se je primeril manjši spodrsljaj. Svetleči napis je namreč najprej izpisal kraljičino ime, nato pa sporočilo "Sorry, out of service", kar v prevodu pomeni, da trenutno ne dela.

Potem ko so krsto pokojne britanske kraljice Elizabete II. s škotskega gradu Balmoral, kjer je umrla, v nedeljo prepeljali v palačo Holyroodhouse v Edinburghu, jo bodo danes v procesiji pospremili v edinburško katedralo St. Giles. Tam bo imela javnost prvič možnost obiskati pokojno, preden jo v torek odpeljejo v London.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 12. September 2022.

    "Sorry, out of service", pisec članka, poglej prosim posnetek v članku in prepiši besedilo, ki se pokaže po dobri sekundi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.