Svet
5220 ogledov

Neposrečena šala na račun mrtve kraljice

London bus Epa
V Veliki Britaniji se vrstijo pokloni pokojni kraljici. Nekateri so manj posrečeni od drugih.

Napisi, plakati, fotografije ... Na javnih zgradbah in drugih površinah je v teh dneh mogoče opaziti na tisoče podob, ki obeležujejo smrt Elizabete II.

Med obeležji so tudi napisi na javnih avtobusih. Po številnih mestih so na omenjenih prevoznih sredstvih vzniknili napisi z nazivom kraljice in letnicami njenega rojstva in smrti.

Shipley Glen Popotnik Obiskovalcem se nariše nasmeh v trenutku, ko sedejo vanj

Enemu od prevoznikov se je primeril manjši spodrsljaj. Svetleči napis je namreč najprej izpisal kraljičino ime, nato pa sporočilo "Sorry, out of service", kar v prevodu pomeni, da trenutno ne dela.

Potem ko so krsto pokojne britanske kraljice Elizabete II. s škotskega gradu Balmoral, kjer je umrla, v nedeljo prepeljali v palačo Holyroodhouse v Edinburghu, jo bodo danes v procesiji pospremili v edinburško katedralo St. Giles. Tam bo imela javnost prvič možnost obiskati pokojno, preden jo v torek odpeljejo v London.
 

Komentarjev 1
  • Pepe007 11:12 12.september 2022.

    "Sorry, out of service", pisec članka, poglej prosim posnetek v članku in prepiši besedilo, ki se pokaže po dobri sekundi v posnetku, ko se izpis na avtobusu menja.