Nekdanji veleposlanici se smeji ves svet

Foto: epa
Foto: epa
Carla Sands je s svojo objavo o revnih Dancih, ki si ne morejo privoščiti avta in so prisiljeni kolesariti, izzvala cel kup duhovitih odzivov.
Oglej si celoten članek

"Vse to sem že videla. Na Danskem si srednji razred ne more privoščiti avtomobila. Imajo kolo, na daljša potovanja gredo z vlakom. Moj voznik na veleposlaništvu se je eno uro s kolesom vozil po snegu, da je prišel v službo. Tako prihodnost hoče Bidnova ekipa za Američane. Si to želite," je tvitnila nekdanja ameriška veleposlanica na Danskem Carla Sands.

S tem zapisom je pospremila prispevek CNN, v katerem so govorili o rastočih cenah bencina v ZDA, kjer je cena dosegla pet dolarjev za galono, kar je približno 1,25 evra za liter bencina.

Eden izmed uporabnikov tviterja jo je opozoril, da je na Nizozemskem še precej huje, saj se morata s kolesom voziti celo kralj in kraljica.

61-letna Carla J. Sands je bila v času Trumpovega predsedovanja veleposlanica na Danskem. Nekdanja igralka se je leta 1999 poročila z Fredom Sandsom, ki ga je po njegovi smrti leta 2005 nasledila kot predsednica uprave podjetje Vintage Capital Group. V času Trumpove kampanje je bila njegova gospodarska svetovalka in ena velikih donatoric.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:02 12. Junij 2022.

    no ja zdej vidite kako zna neumna oseba z neumno izjavo poneumiti cel ( na pol že poneumljeni ) narod.

  • 19:04 12. Junij 2022.

    Se bojim, da je plešasti Gargamel nastavil še bolj neumne ljudi, kot je ta oseba v članku.

  • 18:40 12. Junij 2022.

    In take glupe osebke nastavljajo za veleposlanike. Trump in trumpizmi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.