Nemčija: V vsako dojko po 100 tisoč evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Cariniki na letališču v Frankfurtu, enem največjih na svetu, so vajeni vsakršnih prizorov, redkokaj jih še kaj preseneti. Dojke kolumbijske mladenke so jih naravnost šokirale.
Oglej si celoten članek

Na letališču v Frankfurtu so prijeli 24-letno Kolumbijko, pri kateri so odkrili kilogram kokaina; drogo je dobesedno prenašala v svojem oprsju, so sporočile letališke oblasti.

Letališko osebje je postalo sumničavo, potem ko je Kolumbijka tožila zaradi neznosnih bolečin v oprsju, na katerem so se videle sveže brazgotine, poroča agencija Reuters. Mladenka je priznala, da v dojkah prenaša drogo, ki so ji jo vstavili z operativnim posegom.

Žensko so odpeljali v bolnišnico, kjer so ji iz oprsja odstranili drogo, zavito v plastiko. Ta droga na tržišču stane okrog 200 tisočakov, namenjena je bila v Španijo, so potrdili cariniki frankfurtskega letališča. "V Nemčiji se še ni zgodilo, da bi odkrili koga, ki bi drogo prenašal na ta način,” so dodali.

Kolumbijko so po operaciji prijeli; povedala je, da ima v Kolumbiji tri otroke in da se ukvarja s kmetijstvom. Za prenos droge se je odločila zaradi obljubljene bogate denarne nagrade, še poroča Reuters. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:50 11. Marec 2016.

    Bravo... OŽILJCI??? BRAZGOTINE.. . začnite še malo v arabščini pisat, ker je očitno večinsko prebivalstvo pri nas postalo južnjaško!<br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.