Svet
9 ogledov

Nemčija: V vsako dojko po 100 tisoč evrov

Novo oprsje, vredno 6.800 dolarjev. Žurnal24 main
Cariniki na letališču v Frankfurtu, enem največjih na svetu, so vajeni vsakršnih prizorov, redkokaj jih še kaj preseneti. Dojke kolumbijske mladenke so jih naravnost šokirale.

Na letališču v Frankfurtu so prijeli 24-letno Kolumbijko, pri kateri so odkrili kilogram kokaina; drogo je dobesedno prenašala v svojem oprsju, so sporočile letališke oblasti.

Letališko osebje je postalo sumničavo, potem ko je Kolumbijka tožila zaradi neznosnih bolečin v oprsju, na katerem so se videle sveže brazgotine, poroča agencija Reuters. Mladenka je priznala, da v dojkah prenaša drogo, ki so ji jo vstavili z operativnim posegom.

Žensko so odpeljali v bolnišnico, kjer so ji iz oprsja odstranili drogo, zavito v plastiko. Ta droga na tržišču stane okrog 200 tisočakov, namenjena je bila v Španijo, so potrdili cariniki frankfurtskega letališča. "V Nemčiji se še ni zgodilo, da bi odkrili koga, ki bi drogo prenašal na ta način,” so dodali.

Kolumbijko so po operaciji prijeli; povedala je, da ima v Kolumbiji tri otroke in da se ukvarja s kmetijstvom. Za prenos droge se je odločila zaradi obljubljene bogate denarne nagrade, še poroča Reuters. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 1
  • Nevidni Človek 12:50 11.marec 2016.

    Bravo... OŽILJCI??? BRAZGOTINE.. . začnite še malo v arabščini pisat, ker je očitno večinsko prebivalstvo pri nas postalo južnjaško!FUJ FUJ zurnal