Nemogoče plaže očistiti igel

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Potem ko so se v desetih dneh kar trije otroci na zadrski plaži zbodli z narkomanskimi iglami, so domačini pljunili v roke in preiskali najbolj obiskano plažo Kolovare.
Oglej si celoten članek

"Ne vem, ali smo veseli ali žalostni, vendar našli nismo ničesar. Smo pa našli igle na drugem koncu in sicer na Citadeli, a tam jih je nemogoče trajno odstraniti, saj se vsak dan pojavijo nove," je o čistilni akciji povedala predstavnica društva Upanje Ivanka Ledenko.

Na območju Zadra so v zadnjih 12 dnevih zabeležili kar 25. primer, ko so se ljudje zbodli z narkomanskimi iglami, od tega so bili trije otroci. Kot pravi zdravstvena stroka, je to dokaz, da igle na plažah predstavljajo veliko težavo, a kako jo rešiti, ne vedo. Glede na zadnjo čistilno akcijo, so najbolj nevarne plaže, ki niso najbolj oblegane, vendar po drugi strani veliko turistov išče ravno takšne plaže, kjer se lahko sprostijo in se izognejo gneči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.