Neredi najverjetneje naročeni

Foto: Žurnal24 Tekma med Italijo in Srbijo je bila zaradi neredov odpovedana. Odločitev o usodi
Srbski preiskovalni organi sumijo, da so bili neredi na nogometni tekmi Italija – Srbija v Genovi naročeni in plačani s strani novobeograjskega kriminalnega klana.
Oglej si celoten članek

"Preiskava, kdo je plačal skupini 60 huliganov, da prekine nogometno tekmo Italija – Srbija v Genovi, je pripeljala do imena Dejana Stojanovića - Keke," poroča spletna izdaja srbskega Blica. "Obstaja sum, da je domnevni nogometni menedžer iz Črne gore, blizu Darku Šariću, dal del denarja isti skupini huliganov."

Sodišče v Genovi čaka na dodatno dokumentacijo srbske policije, preden bodo nadaljevali s postopkom proti srbskim huliganom.

Stojanovića so že prej sumili, da je vpleten v kriminalne posle v povezavi z nogometom in da je služil milijone evrov od prodaje nogometašev. Stal naj bi tudi za prodajo vratarja Vladimirja Stojkovića, ki so ga napadli v Genovi. Prav prestop Vladimirja Stojkovića v Partizan, za kar naj prvi ne bi dobil denarja, naj bi bil povod za nerede v Genovi, poroča srbski B92.

Stojanovič, ki ga iščejo tudi v povezavi z umori leta 2006, naj bi bil trenutno v Južni Ameriki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.