Svet
8 ogledov

Neredi najverjetneje naročeni

Tekma med Italijo in Srbijo je bila zaradi neredov odpovedana. Odločitev o usodi Žurnal24 main
Srbski preiskovalni organi sumijo, da so bili neredi na nogometni tekmi Italija – Srbija v Genovi naročeni in plačani s strani novobeograjskega kriminalnega klana.

"Preiskava, kdo je plačal skupini 60 huliganov, da prekine nogometno tekmo Italija – Srbija v Genovi, je pripeljala do imena Dejana Stojanovića - Keke," poroča spletna izdaja srbskega Blica. "Obstaja sum, da je domnevni nogometni menedžer iz Črne gore, blizu Darku Šariću, dal del denarja isti skupini huliganov."

Sodišče v Genovi čaka na dodatno dokumentacijo srbske policije, preden bodo nadaljevali s postopkom proti srbskim huliganom.

Stojanovića so že prej sumili, da je vpleten v kriminalne posle v povezavi z nogometom in da je služil milijone evrov od prodaje nogometašev. Stal naj bi tudi za prodajo vratarja Vladimirja Stojkovića, ki so ga napadli v Genovi. Prav prestop Vladimirja Stojkovića v Partizan, za kar naj prvi ne bi dobil denarja, naj bi bil povod za nerede v Genovi, poroča srbski B92.

Stojanovič, ki ga iščejo tudi v povezavi z umori leta 2006, naj bi bil trenutno v Južni Ameriki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.