Nesojena medvedja pojedina trese koalicijo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Severna liga se ne da. Meso slovenskega medveda, ki so jim ga policisti zasegli pred gostijo stranke, zahtevajo nazaj, saj da so ga kupili povsem legalno. Medved pošteno trese koalicijo.
Oglej si celoten članek

Užaljeni člani Severne lige so prepričani, da so jim banket z mesom slovenskega medveda karabinjerji preprečili na zahtevo Berlusconijevih ministrov. Ti so namreč še pred načrtovanim piknikom v kraju Imer na Tridentinskem pozivali Bossija, naj z medvedjo pojedino ne izziva italijanskih čustev do živali.

Vplivni član Severne lige Enzo Erminio Boso je zaradi prepričanja, da je bila medvedja pojedina sabotirana, od predsednika stranke Umberta Bossija zahteval, naj odkoraka iz vlade.

Kot zatrjujejo v stranki, so 50 kilogramov medvedjega mesa kupili pri slovenskih lovcih, strankini kuharji pa da se s pripravo poslastic po receptih babic trudili vse od večera pred piknikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.