Svet
15 ogledov

Nesojena medvedja pojedina trese koalicijo

medved Anže Petkovšek
Severna liga se ne da. Meso slovenskega medveda, ki so jim ga policisti zasegli pred gostijo stranke, zahtevajo nazaj, saj da so ga kupili povsem legalno. Medved pošteno trese koalicijo.

Užaljeni člani Severne lige so prepričani, da so jim banket z mesom slovenskega medveda karabinjerji preprečili na zahtevo Berlusconijevih ministrov. Ti so namreč še pred načrtovanim piknikom v kraju Imer na Tridentinskem pozivali Bossija, naj z medvedjo pojedino ne izziva italijanskih čustev do živali.

Vplivni član Severne lige Enzo Erminio Boso je zaradi prepričanja, da je bila medvedja pojedina sabotirana, od predsednika stranke Umberta Bossija zahteval, naj odkoraka iz vlade.

Kot zatrjujejo v stranki, so 50 kilogramov medvedjega mesa kupili pri slovenskih lovcih, strankini kuharji pa da se s pripravo poslastic po receptih babic trudili vse od večera pred piknikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.