Nesreča: na vlaku tudi novorojenček

Foto: Profimedia Vlak nesreča Foto: Profimedia Vlak nesreča Foto: Profimedia Vlak nesreča
Vlak iztiril, nato vanj trčil drugi vlak ...
Oglej si celoten članek

V nedeljo zvečer je britanski vlak, ki je vozil  iz smeri Portsmouth Harboura proti Bristol Temple Meads trčil v neznani predmet in iztiril.

Le sedem minut kasneje je iz predora pripeljal drugi vlak in trčil v iztirjenega. Po poročanju britanskega tabloida The Sun, je bilo v nesreči poškodovanih več deset ljudi.

Foto: Profimedia Vlak nesreča

Eden od potnikov je bil tudi novorojenček star komaj tri tedne, ki ga je iz vlaka po trčenju rešil pogumni gasilec. Po prvih informacijah je z dojenčkom vse v redu. Po nesreči je moralo v bolnišnico 17 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.